Samvær med dit barn på cykelferien

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave sammen med dit barn i sommerferien? Så kan du f.eks. tage på cykeltur med familien? En cykelweekend eller cykelferie er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen på, og så får I masser af motion og oplevelser undervejs i den skønne natur.

Skønne campingpladser og spændende oplevelser

Intet virker mere afstressende end det danske sommerlandskab, og der findes mange gode steder over hele landet, hvor I kan campere. Det kan f.eks. være på en campingplads, en bondegård eller i en skov. Når du planlægger en cykelrute, bør du selvfølgelig tage hensyn til barnets alder og overveje, om der er bestemte seværdigheder, I skal besøge undervejs.

Større fortrolighed med dit barn

Når I kommer væk fra hverdagens stress og mobilskærme, er der tid til nærvær og gode samtaler mellem forældre og børn, som skaber større fortrolighed og indføling med, hvordan dit barn egentlig går rundt og har det. Når I planlægger jeres egen cykeltur, kan I skabe en helt unik oplevelse for livet i modsætning til, hvis I f.eks. tager på en pakkerejse, hvor alt er arrangeret for jer. Du kan læse mere om gode campingpladser her:

mts_cool