Husk at være mere end forældre

Når man bliver forældre ændres hele ens hverdag og relation til hinanden. Man får tildelt en ny rolle i livet, der fylder utroligt meget, og børnenes behov kommer ofte i første række. Det er dog vigtigt, at man ikke glemmer sig selv eller hinanden.

Husk at I også er et par

Selvom huslige pligter og børn fylder meget, skal I huske også at pleje jeres forhold. Jo bedre jeres relation til hinanden er, des bedre forældre vil I formentlig også være. Derfor er det vigtigt, at I gør noget for hinanden og bruger tid sammen som par, kærester eller ægtefolk. Det kan være små gestusser eller kærtegn, og I kan tage på date en gang i mellem. I kan for eksempel få jeres barn eller børn passet fra tid til anden, så I virkelig har tid og ro til at nyde hinandens selskab og bare være jer to.

Skab en hyggelig aften

I behøver ikke arrangere noget kompliceret eller gøre noget stort ud af at tilbringe tid sammen. Det vigtigste er, at I skaber nogle rammer for kvalitetstid med hinanden uden de store forstyrrelser. I kan for eksempel afsætte en aften til at få snakket privat og intimt sammen, nyde noget god mad og dele en flaske vin. Hvis I gerne vil gøre det ekstra nemt for jer selv, kan I bestille både mad og vin udefra. I kan eventuelt tjekke https://vinoteket.com/da-dk ud, der har et stort udvalg af forskellige vine, og de leverer lige til hoveddøren. Gør eventuelt aftenen ekstra hyggelig ved at tænde stearinlys og sæt noget beroligende musik på. Mere skal der ikke til for at nyde en stund med hinanden og bare være jer to.

Vedligehold et stærkt og kærligt bånd til hinanden for at skabe de bedste rammer for jeres børn. Det vil både I og jeres børn nyde godt af.

mts_cool